Skupština u petak o izveštajima JP i ustanova i finansijskim planovima za 2020'

Na sednici Skupštine grada Vranja u petak 27. decembra odbornici će razmatrati programe rada sa finansijskim planovima za 2020. godinu više javnih preduzeća sa područja grada.

To su JP Vodovod, JKP Komrad, JP Novi Dom, JP Urbanizam i izgradnja Grada Vranja, JP Uprava Banje i JKP Parking Servis.

Na dnevnom redu biće i tačka dnevnog reda pod nazivom Izmene i dopune finansijskih planova za 2019. i programima rada sa finansijskim planovima poslovanja za 2020. godinu javnih ustanova i to: Centar za socijalni rad, Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Pozorište Bora Stanković, Javna biblioteka Bora Stanković, Narodni muzej, Narodni univerzitet, Istorijski arhiv 31. januar, Škola animiranog filma, Turistička organizacija, Regionalni centar za talente, Sportska hala, te Zdravstvene ustanove Apoteka Vranje.

Odbornici će, takođe, razmatrati Program podsticaja za razvoj Slobodne zone Vranje sa finansijskim planom za 2020.godinu, Predlog programa rada Skupštine grada Vranja za 2020. godinu, Predlog Odluke o komunalnoj miliciji grada Vranja, Izveštaj o radu, godišnji plan rada i informaciju o pripremljenosti PU Naše dete kao i Predlog Plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020.godinu.

Na dnevnom redu biće i Predlog Rešenja o imenovanju Radnog tela za praćenje primene Lokalnog antikorupcijskog plana grada Vranja, Predlog Odluke o Programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2020. godinu, Teksta Sporazuma o zajedničkom obavljanju poslova upravljanja komunalnim otpadom radi davanja saglasnosti, kao i Predlog Rešenja o imenovanju izborne komisije grada Vranja u stalnom sastavu.

Četrdeseta sednica skupštine u ovom sazivu počeće u petak u 9 časova.

Najnovije vesti