Skupština grada u utorak o desetogodišnjem planu razvoja Vranja

O desetogodišnjem Planu razvoja Vranja (2020-2030) gradski parlament u Vranju izjašnjavaće se u utorak 29. decembra.

U okviru šeste sednice skupštine u ovom sazivu odbornici će razmatrati i predloge Odluke o promeni Poslovnika Skupštine grada Vranja, Odluke o programu uređivanja građevinskog zemljišta za 2021. godinu, kao i Odluke o promeni osnivačkih akata javnih ustanova Narodni univerzitet, Škola animiranog filma i Regionalni centar za talente.

Na dnevnom redu biće i Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o tehničkom regulisanju saobraćaja na teritoriji grada, Program poslovanja JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja za 2021. godinu sa finansijskim planom poslovanja, programi rada javnih ustanova za 2021. godinu sa finansijskim planovima za narednu godinu, te ista planska dokumenta Apoteke Vranje.

Skupština će se izjašnjavati i o Izveštaju o radu, godišnjem planu rada i informaciji o pripremljenosti Predškolske ustanove Naše dete za rad u radnoj 2020/2021. godini, Programu rada Skupštine grada Vranja za 2021. godinu, Predlogu Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2020. godinu sa finansijskim planom, kao i o Predlogu Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za 2021. godinu.

Početak sednice u utorak planiran je za 9 sati, a iz epidemioloških razloga kao i prošla biće održana u velikoj sali vranjskog Pozorišta Bora Stanković.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...