Simpo: Popusti na kompletan asortiman i akcijska ponuda

Marketinški tekst

Do kraja februara u svim salonima Simpa kupce očekuju sjajni gotovinski popusti na sav nameštaj i dušeke, kao i fantastična akcijska ponuda proizvoda na popustu od 30 i 35 odsto, saopšteno je iz vranjske kompanije.

"Ako opremate svoj dom ili možda želite neku promenu u njemu, imamo odlične vesti!", poručuju iz Simpa

Naime, februarski popusti na kompletan asortiman odnosi se na gotovinsko plaćanje (gotovina, virmani i platne kartice).

U zavisnosti od kategorije proizvoda, popusti se kreću od 15 do 30 procenata.

Prema kategorijama proizvoda to izgleda ovako:

- Garniture, klik-klak ležajevi, kaučevi, kreveti, stolice, fotelje i taburei - u štofu, za specijalne porudžbine (popust od 15 odsto)
- Pločasti nameštaj, garniture, klik-klak ležajevi, kaučevi, kreveti, stolice, fotelje i taburei - u štofu, sa lagera (20 odsto popusta)
- Garniture, kreveti, stolice, fotelje i taburei - u koži, sa lagera i za specijalne porudžbine (popust od 20 odsto)
- Dušeci sa lagera (popust 30 odsto)
- Dopunski asortiman (popust 20 odsto).

U Simpu kažu da su pripremili fantastičnu ponudu proizvoda na popustu od 30 i 35 odsto, koja obuhvata neke od najpopularnijih modela ugaonih i sastavnih garnitura, kreveta, ležajeva, kaučeva i taburea sa lagera, i koja važi do kraja februara ili do isteka zaliha.

Kompletnu ponudu možete pogledati ako kliknete OVDE.

"Za ovu ponudu ne obračunavaju se redovni popusti koji se odnose na kompletan asortiman, ali važe dodatni popusti po osnovu loyalty kartica i kartica pogodnosti.

Sva roba kupljena u Simpu, čija je vrednost preko 25.000 dinara, prevozi se besplatno do 30 kilometara udaljenosti od salona.

Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost", podsećaju iz Simpa.

Pogledajte gde se nalaze Simpovi saloni u Vranju

Simpo saloni u Vranju nalaze se na adresama Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon salona je 017/432-567. Novo radno vreme salona je od 9 do 20 sati radnim danima i subotom, nedeljom od 9 do 15 časova. Objekat "Kluz" nalazi se u Ulici Stefana Prvovenčanog 58 u Vranju. Kontakt telefon salona je 017/416-556. Radno vreme je od 9 do 20 sati svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 časova.

Najnovije vesti