Simpo na Sajmu: Osnovna odlika nove kolekcije je vrhunski kvalitet

Kompanija Simpo AD Vranje od utorka predstavlja svoj najnoviji proizvodni pogram na 57. Sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu.

Ova manifestacija predstavlja najznačajniji regionalni događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi, a Simpo je decenijama unazad jedan od najznačajnijih izlagača.

Generalni direktor Slađan Disić izjavio je da je procena svih u Simpu da je "pojavljivanje na Beogradskom sajmu pravi potez".

- Želja nam je da pre svega pokažemo potencijalnim posetiocima kako i šta to Simpo danas radi, da opipamo puls i zainteresovanost kupaca za naš proizvodni program, a takođe i da naši saradnici obiđu sve štandove i vide šta to radi konkurencija i gde smo mi u odnosu na njih - rekao je Disić.

On je dodao da Simpo ima želju da se i u narednoj godini predstavi kupcima visokim kvalitetom, bogatim asortimanom, pristupčnim cenama i vrhunskim kvalitetom.

- Karakteristika naše nove kolekcije ove godine je kvalitet, kao i upotreba standardnih materijala koji su vodootporni.

Proizvodi su višenamenski i funkcionalni, jer kupci mogu da ih koriste i za sedenje i za spavanje - naglasio je Disić.

Beogradski sajam nameštaja okuplja ugledne kompanije iz ovog dela Evrope i sveta, a u fokus stavlja nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, inovativne tehnologije, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena.

Sajam okuplja i dizajnere mlađe generacije iz celog regiona koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 500 izlagača iz 38 zemalja.

Posetiocima se predstavljaju izlagači iz Italije, Nemačke, Švajcarske, Danske, Austrije, Švedske, Turske, Češke, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovenije i drugih zemalja.

Sajam nameštaja zvanično je otvoren u prostoru Beogradskog sajma u utorak i trajaće do 10. novembra.

Najnovije vesti