Simpo dušeci na popustu do 30 odsto

Marketinški tekst

Vranje - Ako osećate da više ne spavate tako kvalitetno i dobro kao pre, razmislite o promeni dušeka i kupovini modela koji će vašem telu pružiti adekvatnu potporu, udobnost, relaksaciju i miran san.

Doživite i vi iskustvo spavanja kao u hotelu sa pet zvezdica, izaberite SIMPO dušek.

Dobar dušek je pametna investicija, potražite ga u SIMPU i do kraja juna iskoristite sjajne gotovinske popuste:

- 30% popusta na dušeke sa lagera i 20% za dušeke koje poručujete,

- 20% popusta za sve tapetarske proizvode u štofu i u koži (garniture, fotelje, taburee, klik-klak ležajeve, stolice, krevete) sa lagera i za porudžbine,

-15% popusta za pločasti nameštaj sa lagera.

VELIKI IZBOR DUŠEKA U RAZNOVRSNIM DIMENZIJAMA

SIMPO ozbiljno pristupa razvoju dušeka iz svoje ponude i teži da svakoj grupi korisnika, od dece, preko odraslih i onih sa posebnim anatomskim potrebama, pa sve do parova, pruži maksimalan kvalitet i udobnost.

Bilo da tražite dušeke sa oprugama u džepu, sa žičanim jezgrom ili sa memorijskom penom, SIMPO ima sjajan izbor u različitim dimenzijama.

Od dušeka sa oprugama u džepu - „Grand“, „Viola“, Nautilus aloe vera“, „Monto“, možete očekivati idealno anatomsko podupiranje tela, besprekornu udobnost, ublažavanje napetosti mišića, opuštanje i okrepljujući san sa manje okretanja.

Njihova osnovna odlika je da svaka opruga reaguje na pritisak tela nezavisno od drugih, reaguju samo opterećene opruge, dok ostale miruju.

Dušeci sa ovim jezgrom odličan su izbor za parove, jer oba korisnika bez obzira na razlike u težini i konstituciji, dobijaju ujednačenu i idealnu potporu.

Kod dušeka sa žičanim oprugama - “Premijer”, “Admiral” i “Papilon”, jezgro čine klasične Bonnell žičane opruge međusobno spojene spiralnim savitljivim čeličnim žicama.

Na pritisak tela reaguju progresivno, u skladu sa rastom opterećenja.

Jezgra načinjena od Bonnell opruga veoma su izdržljiva, dok udobnost i ostale performanse dušaka određuju materijali kojima se jezgra oblažu.

Glavne prednosti ovih dušeka su stabilnost, snaga i trajnost.

Preporučuju se osobama koje žele miran san i udobno spavanje, ali su jednako dobar izbor i za opremanje hotela i drugih smeštajnih objekata.

Dušek “Adonis S” od pene predstavlja novu generaciju dušeka.

Specifična potpora i mekoća rezultat su optimalnog kombinovanja različitih tipova pena, čiji je krajnji efekat savršeno prilagođavanje konturama tela uz osećaj neverovatne udobnosti.

U sastav dušeka pored različitih PU pena ulazi HR pena ekstremne elastičnosti, termoregulacije, izdržljivosti, odličnog protoka vazduha, koja savršeno amortizuje pritisak tela na dušek.

Završni sloj dušeka je memory pena, neprevaziđena u ergonomskoj prilagodljivosti, oblikovanju prema težini i temperaturi tela.

Dušek je pogodan za osobe koje imaju problemima sa vratom, kičmom i kukovima i odlična je preporuka za osobe čija je svakodnevica ispunjena pojačanim naporima i stresnim situacijama.

Vodeći računa i o potrebama najmlađih generacija, SIMPO je kreirao dušeke za krevetac koji pružaju zdravu i bezbednu potporu za razvoj i maksimalnu udobnost vaše dece.

Uz dušeke za “Junior” i “Bambino aloe vera” deca će imati okrepljujući san neophodan za rast.

Celokupnu ponudu SIMPO dušeka možete pogledati OVDE.

Posetite SIMPO salone i pored dušeka odaberite ostali nameštaj sa kojim ćete opremiti vašu spavaću sobu, dnevni boravak, trpezariju, dečju sobu i predsoblje.

Naći ćete sve ono što vam je potrebno da od stambenog prostora napravite voljeni dom.

PREVOZ I MONTAŽA PROIZVODA

Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona.

Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.

SIMPO SALONI U VRANJU I BUJANOVCU

Vranje:

Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon: 017/432-567.

KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt telefon: 017/416-556.

Bujanovac:

Trg Karađorđa Petrovića bb. Kontakt telefon: 017/851-048.

Radno vreme SIMPO salona je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18

Najnovije vesti