Serija novih pitanja SSP-a za gradonačelnika Vranja

Iz Gradskog odbora Stranke sloboda i pravde (SSP) u Vranju saopšteno je u ponedeljak da je gradonačelnik, kao prvi čovek grada, "u obavezi da se prema svim građanima ponaša isto i da komunicira sa njima".

- Izgleda da tu definiciju gradonačelnik Grada Vranja još uvek nije stigao da nauči.

Zbog toga nas i ne čudi da mesecima ne odgovara ni na jedno naše postavljeno pitanje.

Ali, mi nećemo odustati od postavljanja pitanja, na koja će se jednog dana morati odgovoriti, a taj dan je sve bliži - poručuju iz SSP-a.

Potom, kao i u više navrata ranije, u tekstu saopštenja sledi niz pitanja gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću?

- Gradonačelniče, da li je tačno da se na ime supruga jedne vaše bliske rođake, koju ste zaposlili u Vašem drugom mandatu u svom kabinetu, vodi stambena zgrada koja se gradi u blizini gradske uprave i Pozorišta Bora Stanković?

Da li i kakve veze Vi imate u svemu tome?

Da li je to razlog Vašeg sukoba sa članom gradskog veća Miodragom Protićem, koji je bio Vaš predlog pre dva meseca za to mesto i koji je Vaš kućni prijatelj?

Da li je to glavni razlog što ste baš "zainteresovani" za GUP (generalni urbanistički plan) i što taj dokument izaziva toliko kontroverzi?

Veoma mnogo priče je bilo o sličnosti fasade na Vašoj kući i zgradi pozorišta, da li je slučajnost da se pomenuta zgrada zida baš u vreme kad ste "završili rekonstrukciju" gradskog parka za koji niko ne veruje da je koštala više od milion evra?

Da li je tačno da se na prizemlju pomenute zgrade gde su predviđeni lokali (poslovni prostor) priprema otvaranje poliklinike?

Da li ste zbog toga ušli u sukob sa prijateljem koji je takođe jedan od ljudi koji se bavi zidanjem zgrada?

Ovo su pitanja koja zanimaju sve građane koji jako teško žive, koji nemaju radno mesto, koji se kažnjavaju za parkiranje ispred svojih kuća, koji pokušavaju da se izbore za svoju egzistenciju, ali i za egzistenciju svoje dece.

Građani su siti slogana "Za Vašu decu".

Kada će na red doći i deca čiji roditelji nisu funkcioneri SNS-a - pitaju iz Đilasovog SSP-a.

Najnovije vesti