Selaković: Srbiju napred mogu da povedu samo vredni, pošteni i posvećeni ljudi

Štandove Srpske napredne stranke, koji su se u subotu nalazili na tri lokacije na šetalištu u centru Vranja, obišao je Nikola Selaković, ministar spoljnih poslova Republike Srbije u tehničkom mandatu i član Predsedništva SNS-a.

On je tom prilikom naglasio da "samo jaka i stabilna vlada, odlučan i nepokolebljiv predsednik mogu da obezbede mir, stabilnost i ekonomski rast Srbije".

"Razvoj Srbije i sprovođenje svih projekata koji su pred nama mogu da realizuju samo vredni, pošteni i posvećeni ljudi.

Za mirnu, stabilnu, ekonomski jaku, uvaženu i modernu Srbiju moramo biti zajedno, jer samo zajedno možemo sve", naglasio je Selaković.

On je u Vranju i Pčinjskom okrugu u subotu boravio u pratnji stranačkih funkcionera Nataše Tasić Knežević, Olje Petrović i Miloša Terzića.

U Vranju su posetili Muzej kuću Bore Stankovića.

"Poštujući tradiciju i kulturu danas stvaramo bolju budućnost", rekla je Tasić Knežević.

Terzić je rekao da je "danas dovoljno da otvorite oči, da pogledate oko sebe i videćete rezutate – nove škole, nove puteve, bolje plate, stabilne penzije, snažniju državu".

"To su rezultati politike predsednika Vučića i Srpske napredne stranke", rekao je on.

Selaković je na šetalištu razgovarao sa građanima.

Sa njim su bili i potpredsednik IO SNS i prvi naprednjak juga Srbije Dragan Stevanović, potpredsednik vranjskog SNS-a i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, lider lokalnog SNS-a Slaviša Bulatović i još nekolicina stranačkih funkcionera iz Vranja i Beograda.

Najnovije vesti