Sava: Podrška sportskim događajima, akcijski popust na osiguranje

Proteklog vikenda Sava osiguranje je podržalo, kako učešćem, tako i promotivnim aktivnostima, realizaciju dva sportska događaja, objavila je ova osiguravajuća kuća.

- U Beogradu na Ušću održane su tradicionalne Auto trke.

Na stazi dugačkoj 2.310 metara nastupilo je oko 100 vozača.

Radmilo Vojnović, predstavnik Auto sportskog kluba "Tron", čije aktivnosti Sava osiguranje podržava već nekoliko meseci, osvojio je prvo mesto u klasi III za šampionat Srbije.

U Subotici je u nedelju po treći put organizovan Subotički polumaraton za više od 1.300 učesnika.

Zvanično osiguranje ovog sportske manifestacije bilo je Sava osiguranje.

Za vreme održavanja oba sportska događaja Društvo je organizovalo promotivnu akciju, odnosno svim učesnicima i posetiocima bilo je omogućeno da dobiju akcijski flajer sa kojim mogu zaključiti osiguranje sa 10 odsto popusta za 3 paketa osiguranja do 30. septembra ove godine - kaže se u saopštenju.

Takođe, ako neko od građana nije bio u prilici da poseti navedena dva sportska događaja, svim građanima na teritoriji Srbije Sava osiguranje omogućava da zaključe osiguranje po istim akcijskim uslovima.

- Da bi ostvarili 10 odsto popusta na osiguranje, potrebno je da prilože kopiju flajera prilikom zaključivanja osiguranja, odnosno potrebno je da preuzmu i odštampanju akcijski flajer koji se nalazi na stranici sajta: https://www.sava-osiguranje.rs/sr-rs/akcije/10posto_popusta/

Najnovije vesti

Foto SO Trgovište Trgovište u subotu bez struje »

Čitavo područje opštine Trgovište u subotu 11. jula biće bez struje, saopšteno je iz Elektrodistribucije Vranje.Do obust...