Sava osiguranje u društveno odgovornoj akciji Srce za svet FOTO

Marketinški tekst

Vranje/Beograd - Sava osiguranje je, uz podršku JKP Zelenilo-Beograd, realizovalo akciju pod nazivom "Srce za svet", uredivši osam cvetnih baštica koje se nalaze uz centralnu stazu prema Muzeju savremene umetnosti u parku Ušće u Beogradu.

Tradicionalno, Sava osiguranje svakog proleća obeležava Dan Osiguravajuće grupe SAVA, sprovodeći akciju iz segmenta društveno-odgovornog poslovanja.

- U skladu sa održivom orijentacijom Grupacije od ove godine to više neće biti samo dan već inicijativa svih zaposlenih da sa svojim postupcima budu odgovorni prema ljudima i životnoj sredini.

Zbog toga, Dan Osiguravajuće grupe SAVA postaje inicijativa "Srce za svet" - poručuju iz Sava osiguranja.

Pošto su još uvek određene epidemiološle mere na snazi odlučeno je da se ove godine organizuje akcija na otvorenom i da se doprinese da grad Beograd izgleda uređenije i lepše.

- Zajedno sa kolegama JKP Zelenilo-Beograd volonteri-zaposleni iz Sava osiguranja u parku Ušće očistili su cvetne žardinjere od korova i okopali sadnice cveća.

Pored toga, u toku akcije zaposleni Sava osiguranja saznali su gde završava biološki otpad koji nastaje prilikom uređivanja parkova, travnjaka i slično.

Tokom izvođenja radova na održavanju zelenih površina stvara se velika količina raznovrsnog biološkog otpada.

"Zelenilo" se, u skladu sa tehničkim mogućnostima, trudi da sve što je biljnog porekla i sve što je razgradivo preradi u korisne produkte i koristi u daljoj proizvodnji i radu - navode iz Sava osiguranja.

Iz Sava osiguranje poručuju da se više detalja o akciji može videti preko linka https://www.sava-osiguranje.rs/sr-rs/novosti/175775/

Najnovije vesti