Sava daje 20 odsto popusta na putno osiguranje povodom Sajma turizma

Sava osiguranje, povodom Sajma turizma koji se održava u Beogradu od 21-24. februara, organizuje specijalnu sajamsku akciju za putno osiguranje.

Posetiocima Sajma turizma Sava osiguranje će omogućiti da, na svom štandu broj 2220 u hali 2, na nivou A, nakon registracije preko webshop aplikacije dobiju promo kod sa kojim ostvaruju 20 odsto popusta na premiju osiguranja, prilikom kupovine polise putnog osiguranja.

- U istom periodu, od 21-24. februara 2019. godine, svi koji ne budu u mogućnosti da dođu na Sajam turizma moći će da, preko sajta Sava osiguranja preuzmu promo kod.

Popust od 20 odsto, odnosno dobijeni promo kod, može se iskoristiti za kupovinu jedne polise putnog osiguranja.

Promo kod se može dobiti samo u toku trajanja akcije od 21-24. februara, ali kako većina građana još uvek nije odabrala termin i destinaciju za svoje letovanje ili neko drugo putovanje, omogućeno je da promo kod mogu iskoristiti do 30. juna 2019. godine i tako sebi obezebede povoljniju polisu putnog osiguranja do početka letnje sezone.

Detaljnije informacije i uslovi Putnog osiguranja nalaze se na stranici http://bit.ly/Popust-Putno-osiguranje

Sava osiguranje poziva sve posetioce Sajma turizma, kao i građane koji planiraju da putuju u narednim mesecima, da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbede na jednostavan i brz način povoljno osiguravajuće pokriće za individualno ili porodično putovanje - navodi se u saopštenju ove osiguravajuće kuće.

Najnovije vesti