Saobraćaj u Vule Antića od ponedeljka u oba smera

Zbog radova na rekonstrukciji Ulice Bore Stanković u Vranju u ponedeljak 8. juna biće preusmeren saobraćaj kroz Ulicu Vule Antića kroz koju će se saobraćaj od ponedeljka obavljati u oba smera.

Ovakav režim trajaće do završetka izvođenja radova na rekonstrukciji Ulice Bore Stanković u Vranju, saopšteno je iz JP Urbanizam i izgradnja Vranja.

- Dana 5. juna upravljač puta JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja obratilo se Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambenu delatnost i zaštitu životne sredine grada Vranja, sa zahtevom za donošenje rešenja za preusmerenje saobraćaja kroz Ulicu Vule Antića.

Ona se iz regulacije jednosmerne prereguliše u dvosmernu do završetka izvođenja radova na izgradnji Ulice Bore Stanković u Vranju, sa priloženom izmenom i dopunom Projekta organizacije saobraćaja za vreme izvođenja radova na izgradnji Ulice Bore Stankovića u Vranju.

Nakon razmatranja podnetog zahteva u Odeljenju za urbanizam Gradske uprave Vranja, s obzirom na opravdanost zahteva i ispunjenje uslova predviđenih članom 71. Zakona o putevima i članom 40. Odluke o javnim i nekategorisanim putevima na teritoriji grada Vranja, doneto je Rešenje br. 344-sl/2020-08 o preusmerenju saobraćaja kroz Ulicu Vule Antić u Vranju.

JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja obezbediće uklanjanje svih prarkiranih vozila sa kolovoza i postaviti saobraćajnu signalizaciju za preregulaciju ulice iz jednosmerne u dvosmernu - navodi se u saopštenju JP Urbanizam.

Najnovije vesti