Samo jedna opcija pred Dobanovce: Dinamo ide po tri boda (TABELA)

Karapandžić je povređen, ali se u tim vraća oporavljeni Ranđelović, pa u vranjskom Dinamu, pred veoma važan meč u Dobanovcima protiv domaće Budućnosti, razmišljaju samo o tri boda, potvrdio je u četvrtak na konferenciji za medije šef stručnog štaba Vranjanaca Radmilo Jovanović.

Bodovni saldo na tabeli, pred utakmicu 24. kola Prve lige Srbije, jednu od presudnih za Vranjance, aktuelne lidere prvenstva, koji su u nezavidnoj poziciji posle nekoliko nedopustivih poraza u poslednjim kolima, stavlja u poziciju u kojoj više nemaju pravo na grešku.

Jer, direktni rivali za plasman u najelitniji rang takmičenja približili su se na jedan (Proleter, Novi Sad), odnosno dva boda (Metalac, Gornji Milanovac) zaostatka.

Jovanović potencira da je „Budućnost ekipa za respekt“ i da domaćini u predstojećem meču „znaju da igraju na svom terenu“.

- Danas imamo trening i postavku igre u odnosu na protivničku.

Sve što je u našoj moći uradićemo da dođemo do bodova u Dobanovcima – bio je optimističan Jovanović.

Fudbaler i kapiten tima Mlađan Stevanović izrazio je svoje očekivanje da će protivnik igrati rasterećeno, a igra iz te pozicije je „najopasnija“.

- Na nama je da damo svoj maksimum i da pobedimo.

Moramo da igramo na rezultat, prethodnu utakmicu smo igrali da bi Vranjanci uživali u našoj igri, ali to nije urodilo plodom, jer smo izgubili.

Sada nam je rezultat u prvom planu – istakao je Stevanović.

Fudbaler Aleksandar Stojković napomenuo je da je poslednji poraz kod kuće protiv TSC-a iz Bačke Topole izazvao „ogroman pritisak na sve igrače“, koji „znaju da više nemaju bodovnu zalihu koja im daje prostora da olako gube bodove“.

- Iz kola u kolo govorimo o tome da nemamo pravo na poraz, ali se nešto dogodi i ne ispadne sve kako treba.

Nema nazad, imamo još sedam kola do kraja, ispoštovaćemo svaki dogovor i ne bi trebalo da bude problema – zaključio je Stojković.

Najnovije vesti