Rubi tinejdžerka i Nemoguća misija na repertoaru bioskopa

Dva filmska hita biće na repertoaru bioskopa koji radi u sklopu Pozorišta Bora Stanković u Vranju, u subotu i nedelju 9. i 10. septembra.

Oba dana, u terminu za mališane od 12 časova, biće prikazivan film Rubi tinejdžerka - morsko čudovište.

Rubi tinejdžerka - Morsko čudovište je priča o simpatičnoj, neobičnoj šesnaestogodišnjoj Rubi Gilman, koja očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva.

"Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru (Jabuki Jang-Vajt, Ralf rastura internet) koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala.

Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama (nominovana za Oskara Toni Kolet) zabranila da ikada uđe u vodu", kratak je sadržaj filma.

U terminu za odrasle, u subotu i nedelju od 20 časova na repertoaru će biti film Nemoguća misija odmazda - prvi deo.

U novom nastavku čuvenog serijala Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada: da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje preti celom čovečanstvu, pre nego što padne u pogrešne ruke.

"U igri su sudbina sveta i kontola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko sveta počinje.

Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo", kratak je sadržaj filma.

Karte za nove filmske hitove mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

Najnovije vesti