Rosa Drmonjić (SSP) ustupila svoj odbornički mandat

Rosa Drmonjić, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde, objavila je na zvaničnoj Fejsbuk stranici SSP-a da odbornički mandat u Skupštini grada Vranja ustupa drugom članu te stranke - pravniku Predragu Jovanoviću.

Obrativši se ljudima koji su na lokalnim izborima pružili podršku listi koju je ona predvodila, rekla je da ne želi da učestvuje u radu lokalnog parlamenta pro forme, jer je, kako je navela, "evidentno da ovaj saziv neće potrajati".

Ona je dodala da odborničkoj grupi Za naš grad "veći doprinos može dati pravnik i advokat", jer, kako navodi, "i današnja Skupština pokazuje po kojim sve osnovama i tačkama vlast krši zakon".

"Kolega Jovanović će se pridružiti opoziciji u naporima da se građanima ukaže na sve eventualne nezakonite radnje.

Meni će ovaj potez omogućiti da budem dostupnija građanima i građankama Vranja za sve probleme i ideje za njihovo rešavanje.

Borba za naš grad se nastavlja.

Ponavljam da su vrata naše stranke otvorena za sve one kojima su ugrožene slobode i koji se bore za pravdu.

Naš gradski odbor jača iz dana u dan i verujem da će građani i građanke i na sledećim izborima prepoznati našu potrebu da ovom gradu vratimo dušu, a građanima i građankama dostojanstveno i normalno mesto za život, te da smo rasterećeni potrebom da se otimamo oko funkcija.

Jer, mi za razliku od trenutne vlasti umemo da prepoznamo stručni kadar za određene poslove, funkcije, pa i odborničke mandate", piše u saopštenju koje je objavila Drmonjić.

Najnovije vesti