Remi u Surdulici: Radnik - Vojvodina 1:1 VIDEO

Vranje - Fudbaleri surduličkog Radnika nisu uspeli da ostvare pobedu ni u 8. kolu Super lige Srbije, u utakmici sa novosadskom Vojvodinom koja je na Efbet stadionu u Surdulici završena nerešeno 1:1 (1:0).

Iako je Vojvodina u prvom poluvremenu bila opasniji tim, ipak su do vođstva stigli domaći preko Spasića, sredinom prvog poluvremena.

Izjednačio je Busnić u 48. minutu i tim golom, ispostavilo se, postavio konačan rezultat utakmice.

Radnik je krenuo bolje, imao neke prilike, ali su se Vojvođani konsolidovali i uzvratili serijom opasnih situacija pred golom domaćih koje ipak nisu rezultirale golom.

Odbrana Radnika u dosadašnjem toku sezone nije baš najsigurnija, što se pokazalo već na početku drugog dela igre kada su gosti preko Busnića došli do gola.

I Radnik i Vojvodina mogli su do pobede do kraja susreta, ali se rezultat nije menjao.

Trener Surduličana Dragan Radojičić izjavio je posle utakmice da je njegov tim u prvom poluvremenu "radio ono što su svi u klubu priželjkivali".

"Došli smo do gola, držali Vojvodinu koja je odličan tim na nuli.

Na početku drugog poluvremena, pali smo brzo, primili gol već posle tri minuta, imali smo i dosta pehova s povredama i nezalečenim fudbalerima, ali smo velikom borbenošću uspeli da održimo egal do kraja utakmice.

Mislim da treba da budemo zadovoljni ovim rezultatom", rekao je Radojičić.

Radnik je sa tri osvojena boda u osam kola na dnu tabele, jedino je gore plasirana ekipa kruševačkog Napretka koji ima utakmicu manje.

U sledećem kolu Surduličani će na teško gostovanje beogradskom Voždovcu, u okviru vanrednog kola koje će na programu biti od utorka do četvrtka.

Utakmica Voždovac - Radnik odigraće se u sredu 31. avgusta od 16.30 časova.

Radnik - Vojvodina 1:1 (1:0)

Stadion: Gradski stadion u Surdulici.

Sudija: Marko Ivković.

Strelci: Radnik: Spasić. Vojvodina: Busnić.

Žuti kartoni: Radnik: Ignjatović, Jezdimirović, Oreščanin; Vojvodina: Vidakov, Topić.

Crveni kartoni: /

Radnik: Ranđelović, Jezdimirović, Ignjatović, Jokić, Stojanović, Medić (od 68. minuta Medić), Babić (od 68. minuta Ousman), Oreščanin, Spasić (od 80. minuta Duronjić), Subotić (od 37. minuta Danoski), Bogdanović (od 80. Jovanović).

Vojvodina: Simić, Đorđević, Traore, Jeličić, Lazarević (od 76. minuta Bjeković), Busnić (od 76. minuta Topić), Kabić (od 61. minuta Nešković), Milosavljević, Zukić, Baraj, Vidakov (od 61. minuta Milošević).

Najnovije vesti