Remi futsalera u Kragujevcu: Ekonomac - KMF Vranje 2:2

KMF Vranje odigrao je nerešeno na gostujućem terenu u Kragujevcu sa višestrukim prvakom Srbije u futsalu ekipom Ekonomca 2:2 (2:1), u utakmici u 10. kolu Prve futsal lige Srbije

Iako Vranjanci žale za celim plenom do remija nisu došli na lak način jer je domaćin vodio sa 2:0 golovima Radojičića u 2. i Vasića u 4. minutu.

Novopečeni reprezentativac Srbije iz vranjskog kluba Miloš Trajković umanjio je prednost domaćina na 2:1 u 13. minutu, što je bio rezultat poluvremena.

Vranjanci su zaigrali bolje od domaćina u nastavku, ali jedino što su uspeli je da drugim golom Trajkovića (39. minut) obezbede bod na vrućem terenu u Kragujevcu.

- Početna smušenost i rutinska završnica doneli su nam bod.

Verovatno nismo zaslužili ceo plen, ali po broju prilika i igri apsolutno možemo da žalimo za još dva boda.

Osnovni cilj je ostvaren, bod sa teškog gostovanja, a sada nam predstoji priprema za izuzetno teškog protivnika koji u svojim redovima ima odlične individualce dobro vođene sa klupe.

Mobilizacija i maksimalno ozbiljno treba shvatiti sledeće kolo - poručili su iz KMF-a na svojoj Fejsbuk stranici.

KMF Vranje drži šesto mesto na tabeli ovogodišnjeg šampionata sa 11 bodova.

U narednom kolu biće domaćini Novom Pazaru koji ima deset bodova više (uz utakmicu manje) i zauzima drugo mesto na tabeli prvoligaškog karavana.

Ekonomac – Vranje 2:2 (2:1)

Kragujevac – Dvorana: „Jezero”. Gledalaca: 300. Sudije: Nikola Aleksić (Beograd), Branko Galić (Beograd) i Strahinja Radović (Kragujevac). Strelci: 1:0 Radojičić u 2, 2:0 Vasić u 4, 2:1 Trajković u 13, 2:2 Trajković u 39. minutu. Žuti karton: P. Nikolić (Vranje).

Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 9 (4-5), Vranje 7 (3-4).

EKONOMAC: MILANOVIĆ, DIGIĆ, VASIĆ, VRANIĆ, RADOJIČIĆ, Milenković, Radenković, Milivojević, Rosić, Tanasković, Marković, Jovanović, Milovanović, Dimitrijević.

VRANjE: STOJANOVSKI, TASIĆ, P. NIKOLIĆ, TRAJKOVIĆ, KRSTEVSKI, Janjić, Krstić, Stojanović, Dimitrijević, Dimčić, Stojković, Tasić, M. Nikolić.

(Izvor: Futsal Srbija)

Najnovije vesti