Rekonstrukcija treće lamele u bolnici, Interno u novom prostoru od jula

U prostoru "lamele A", koja zauzima oko 500 kvadratnih metara nadogradnje Internog odeljenja Opšte bolnice Vranje, u toku su završni radovi, saopšteno je iz vranjskog Zdravstvemog centra.

Najavljuje se da bi krajem jula moglo da počne sa radom Interno odeljenje u renoviranim prostorijama.

- Sprat niže će takođe biti useljen, rekonstruisan je i da podsetim, tu su se nalazili naši kabineti i specijalistička ambulanta.

U isto vreme uveliko se radi "lamela B", gde će se vratiti naše hirurške grane, ortopedija, urologija, oftalmologija.

Danas smo krenuli sa radovima na "lameli C", koji obuhvataju specijalističku ambulantu, nekadašnju laboratoriju i dve kotlarnice, gde ćemo urediti prostor za drugi skener što će nam omogućiti da sa dva skenera obezbedimo ovu savremenu dijagnostičku metodu u kontinuitetu za naše korisnike zdravstvenih usluga - izjavila je za zvaničan sajt ustanove v.d. direktorka ZC Vranje Ljiljana Antić.

Ona je najavila da bi Zdravstveni centar Vranje, "zbog svog velikog regionalnog značaja, uskoro trebalo da dobije magnetnu rezonancu".

- To će, zajedno sa useljenjem u nove prostorije, stvoriti mnogo bolje uslove za rad, a naši građani dobiće značajno bolju zdravstvenu zaštitu i dijagnostiku koju zaslužuju - kazala je Antić.

Najnovije vesti