Regionalni centar odbrane najbolji u Srbiji

Regionalni Centar Ministarstva odbrane u Vranju, proglašen je za najbolji u Srbiji u 2017. godini, saopštio je u petak na svečanosti u Domu Bojske u Vranju major Igor Milanović, načelnik Centra.

Pukovnik Nenad Marković, načelnik Regionalnog centra MO Niš, rekao je da su zaposleni „izvršavali zadatke izuzetno profesionalno i kvalitetno“.

- Ne samo tokom prošle, već i u 2016. godini kada su bili prvi na nivou Regionalnog centra Niš. Dobro je biti važan, ali je važnije biti dobar.

Teško je ostati na vrhu, ali siguran sam da će centar u Vranju u ovoj godini biti još uspešniji - naglasio je Marković na svečanosti.

Pukovnik Dragan Kotarlić, načelnik Uprave za obaveze odbrane MO, podsetio je da u Srbiji postoji pet regionalnih i 59 centara u lokalnim samoupravama.

- Činjenica da je centar u Vranju u prošloj godini bio najbolji govori o visokom stepenu profesionalizma svih zaposlenih - naglasio je Kotarlić.

On je uručio nagradu majoru Igoru Milanoviću, a dvoje pripadnika centra MO u Vranju, Ivan Stanković i Suzana Ilić, dobili su vojne spomen medalje.

- Ovo je veliki uspeh svih zaposlenih, ali i stimulacija da radimo još bolje.

Grad Vranje je prepoznao značaj i kvalitet onoga što radimo i dodelio nam javno priznanje ,,4.oktobar – podsetio je MIlanović.

On se zahvalio pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske, Policijskoj upravi, predstavnicima lokalnih samouprava, privrednim subjektima, obrazovnim ustanovama i medijima koji su doprineli ovom uspehu.

Najnovije vesti