Reditelj i dvoje glumaca iz Južnog vetra pokloniće se u četvrtak vranjskoj publici

Deo ekipe koja je radila na filmu Južni vetar 2: Ubrzanje, koji je u prethodnih desetak dana imao više projekcija u Vranju, pokloniće se u četvrtak uveče ljubiteljima filma u Vranju.

Kako je najavljeno iz Pozorišta Bora Stanković, u čijoj sali radi i lokalni bioskop, to će se dogoditi nakon projekcije filma u 18 časova.

Iz produkcije su najavili da će pred publiku u Vranju izaći režiser Miloš Avramović, te glumci Miodrag Radonjić (tumači lik Baće) i Nenad Heraković (Mure).

Film Južni vetar - Ubrzanje, aktuelni domaći filmski hit sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, u Vranju se prikazuje od ponedeljka 8. novembra.

Projekcije su od 18 i 21 sat.

Karte se prodaju po ceni od 350 dinara.

Biletarnica pozorišta radi svakog radnog dana osim srede i četvrtka od 13 sati.

Kako se kaže u najavi, film prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša, "glave" mafije iz beogradskog podzemlja, koji u želji da proširi i ozakoni posao svoj nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove.

"Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju po zadatku.

Tamo saznaje vesti koje će ga primorati da smesta promeni planove – biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju", kratak je sadržaj filma.

U filmu, koji traje 127 minuta, osim Bikovića u glavnim ulogama pojavljuju Miodrag Radonjić, Aleksandar Berček, Miki Manojlović i dr.

Najnovije vesti