Recko za Vranje News: Da sam policija odmah bih pronašao počinioce

Dragan Antić Recko, trener FK Dinamo Vranje kome je u nedelju oko 5 ujutro zapaljen automobil, izjavio je za Vranje News da nema dileme da je njegov auto namerno zapaljen.

- Najpre postoji video snimak na kome se vidi osoba kako pali automobil i vidi se da je plamen zahvatio i tog ko je palio.

Takođe, imajući u vidu grafite i plakate, pretnje koje su mi stizale u poslednje vreme nemam dilemu da je sve ovo namerno učinjeno.

Šteta na automobilu je stopostotna - kazao je Antić za Vranje News.

On je rekao da do svega ovoga ne bi došlo "da je policija obavila svoj posao kako je trebalo i na vreme".

- Međutim, policija nije uspela da na vreme detektuje i privede vinovnike pretnji koje su mi upućene preko plakata i grafita, iako su postojali snimci video nadzora.

Zato se ovo i desilo, jer u oba događaja su učestvovali isti ljudi.

Ponavljam da vetar duva iz Surdulice, ubeđen sam u to - rekao je Antić

On je za Vranje News na kraju kazao da će se utakmica 8. kola Prve lige između Dinama i Jagodine, zakazana za nedelju u 16 časova na Stadionu Jumko, odigrati uprkos ovom nemilom događaju.

Antićev "audi A8" u momentu paljevine bio je parkiran na parking garaži kod zgrade "Brod", nedaleko od gradskog parka u centru Vranja.

PROFIL

Dragan Antić Recko rođen je 1963. godine u Vranju. Kao fudbaler nastupao je za FK Koštana (pioniri), FK Dinamo, Radnički (Niš), FK Jumko, FK Ausburg, FK Hajdelberg, FK Manhajm, FK Ingolštat (Nemačka), FK Ionikos, FK Doksa (Grčka) i FK Ausburg (Nemačka). Tokom trenerske karijere vodio je FK Pipinrid, FK Špajer (Nemačka), FK Milano (Makedonija), Ohrid (Makedonija), Bežaniju, Timok iz Zaječara, kuševački Napredak, FK Radnički Niš, a poslednjih nekoliko godina, uz kraće prekide, sedi na klupi svog matičnog Dinama iz Vranja.

Najnovije vesti