Raspisan konkurs sa upis mališana u vrtiće u Vranju

Predškolska ustanova (PU) Naše dete u Vranju raspisala je konkurs za upis dece u celodnevni, poludnevni i pripremni predškolski program za radnu 2022/2023. godinu.

Zainteresovani roditelji prijavu za upis deteta u PU mogu podneti elektronskim putem na nacionalnom Portalu eUprava Republike Srbije i to u periodu od 4. do 20. maja, kao i na mail Komisije za upis [email protected].

Za prijave podnete putem e–Uprave sistem automatski pribavlja podatke iz Matične knjige rođenih i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, tako da roditelji ne pribavljaju ova dokumenta (potrebno da roditelji u elektronskoj prijavi daju saglasnost za pribavljanje navedene dokumentacije).

Takođe, zahtev za upis deteta i spisak potrebne dokumentacije može se preuzeti i u upravi Predškolske ustanove (za celodnevni boravak), u vrtiću u kome žele da im dete boravi (za pripremni predškolski program u trajanju od četiri sata dnevno ili poludnevni boravak) ili na internet sajtu Ustanove (klikni OVDE).

Prijave na konkurs sa potpunom dokumentacijom za celodnevni boravak podnose se u sedištu Predškolske ustanove, u Ulici Cara Dušana 22, od dana objavljivanja Konkursa 4. maja sve do 20. maja, i to svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Najnovije vesti