Raspisan javni poziv za studentske nagrade, rok za prijavu 16. novembar

Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima sa područja grada Vranja, za školsku 2022/2023. godinu.

"Opšti uslovi za ostvarivanje prava na finansijsku nagradu su da su redovni studenti visokoškolske ustanove čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, i da se finansiraju iz budžeta; da su redovni studenti od 3-6. godine osnovnih akademskih ili strukovnih studija, ili studenti master studija; da su prvi put upisali odgovarajuću godinu studija i da nisu izgubili, odnosno obnovili, nijednu godinu studija; da je prosečna ocena tokom dosadašnjih studija najmanje 9,25 za prvu kategoriju nagrade, odnosno 9,51 za drugu kategoriju nagrade; da imaju prebivalište na teritoriji grada Vranja i najviše 26 godina starosti", piše u javnom pozivu.

Prijava na konkurs sa potrebnom dokumentacijom podnosi se Odeljenju za društvenu delatnost - Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje Grada Vranja, sa naznakom - "Za Komisiju za prijem, pregled i sastavljanje rang liste prispelih prijava učesnika konkursa za nagradu uspešnim studentima", ili preko pisarnice Gradske uprave grada Vranja.

Rok za prijavljivanje na konkurs je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnom sajtu grada Vranja, zaključno sa 16. novembrom godine.

Informacije i prijava na konkurs mogu se dobiti na šalteru broj 1 Gradske uprave grada Vranja ili preko broja telefona 064 890 77 10.

Najnovije vesti