Radojičić: Vojvodina ima odličan tim, ali ne gubim nadu u moje igrače

Vojvodina ima odličan tim, ali pred predstojeću prvenstvenu utakmicu sa njima u Surdulici ne gubim nadu u moje igrače, uprkos nešto slabijim rezultatima od starta lige, izjavio je pred novinarima šef stručnog štaba surduličkog Radnika Dragan Radojičić, pred utakmicu 8. kola Super lige sa Novosađanima.

"Vojvodina je moj klub, Novi Sad je moj grad.

U ovom prelaznom roku Vojvodina je napravila mnogo bolju ekipu nego što je bila u odnosu na vreme kada sam ja tamo bio trener.

Doveli su dobra pojačanja, imaju kvalitetan stručni štab, tako da nas sigurno u teškoj situaciji u kojoj se nalazimo očekuje izuzetno složen zadatak.

Međutim, optimista sam, imamo dosta sportskih motiva, da budemo bolji, da budemo kvalitetniji i da na minimum svedemo nivo grešaka koje su nas skupo koštale u prethodnim utakmicama.

Onda se možemo nadati povoljnom rezulatu". kazao je Radojičić.

On je siguran da njegova ekipa to može da postigne.

"Igrači rade veoma dobro, kvaliitetno, nemam zamerki.

Imaju kvalitet da pobede Vojvodinu, imaju kvalitet da savladaju većinu ekipa u našoj ligi i verujem u njih.

Nijednom nisam posumnjao u njihove kvalitete, oni to dobro znaju, pričali smo o tome", rekao je trener Radnika.

Za ovu utakmicu Radnik je imao dan manje pauze za treninge i rehabilitaciju.

"Ekipa je uprkos tome osvežena, igrači su motivisani i spremni da pruže svoj maksimum.

Nadamo se povoljnom rezultatu.

Vojvodina ima kvalitet, to je nesporno, ali su u njihovoj najavi za ovaj meč istakli da su kadrovski oslabljeni.

I mi smo doduše imamo neke kadrovske probleme, ali će momci koji budu izašli na teren izaći čvrsto i mislim da će konačno da se zabeleži pravi rezultat", konstatovao je Radojičić.

Pred ovu utakmicu u redove Radnika vratio se i pojačao konkurenciju u timu vezni fudbaler, makedonski internacionalac Zoran Danoski.

Utakmica Radnik - Vojvodina odigraće se u četvrtak 25. avgusta od 18 časova na Efbet stadionu u Surdulici.

Ulaz će biti besplatan.

Subotić: Ne zaslužujemo da budemo tu gde jesmo

Vezni fudbaler surduličkog superligaša NEmanja Subotić potencirao je da ekipa "mora ispraviti greške koje su igrači pravili u nekim prethodnim utakmicama".

"Nešto lošijim rezultatima dosta su kumovali splet okolnosti i pad koncentracije. Mislim da je krajnji trenutak da dignemo glave i odigramo onako kako znamo i umemo. Pre svega smo dužni publici ovde kojoj trebamo da pokažemo da mi u stvari nismo zaboravili da igramo fudbal, nego nam samo fali taj jedan trenutak da prelomimo i da sve krene u našu korist. Kako ja, tako i cela ekipa mislimo i verujemo da je taj trenutak došao baš sada. Veoma smo motivisani i svi znamo koliko bi nam značilo da se izdignemo iz ove situacije. Mislim da po kvalitetu i ekipe i stručnog štaba stvarno ne zaslužujemo da se nalazimo na poslednjem mestu tabele", rekao je Subotić.

Najnovije vesti