Radnik uspešno okončao pripreme u Antaliji, sledi Super liga

Vranje - Ekipa Radnika ovog vikenda završila je još jedan deo priprema za predstojeću polusezonu, saopšteno je iz kluba u Surdulici.

Igrači i stručni štab doputovali su iz Antalije odakle dolaze puni elana za nastavak priprema i takmičenje u Super ligi.

Pauzu od par dana igrači i stručni štab iskoristili su za kraći odmor, a već od danas počinje treća faza priprema, poslednja sedmica treninga na terenu sa veštačkom travom i u teretani pred početak prvenstva.

Šef stručnog štaba Radnika Slavoljub Đorđević ne krije zadovoljstvo pri iznošenju utisaka iz Turske.

- Zadovoljan sam pripremama, igrači su zdravi što je najbitnije.

Mislim da smo uradili skoro sve što smo planirali za ovaj period.

Što se samog tima tiče, mislim da se nismo dovoljno uigravali jer nam je dosta nedostajao Milan Makarić (najbolji strelac Radnika, p.a )koji je bio sa reprezentacijom.

Imali smo i novajlije u timu koji su kvalitetno radili, a najbolji utisak medju njima ostavio je Uroš Milovanović.

Pohvale mogu izneti i na račun momaka iz našeg podmlatka, mislim da su jako talentovani, ali smatram da trenutno nisu konkuretni za prvi tim - rekao je Đorđević.

On je dodao da je zadovoljan zalaganjem na pripremnim utakmicama odigranim u ovom periodu.

Iako smatra da su bile izuzetno jake i teške, "njihov tok dobro je uticao na iskazivanje greški i nekih, ne tako dobrih stvari na kojima bi tim trebao poraditi u narednom periodu", dodao je.

Pripremni period Radnika za nastavak prvenstva završiće se u subotu kada će u okviru 20. kola Super lige Srbije na Gradskom stadionu u Surdulici od 15 časova dočekati ekipu Voždovca.

Najnovije vesti

Foto ilustracija UC Od petka skuplje cigarete »

Vranje - Nakon što je Vlada Srbije povećala akcize na cigarete za dinar i po, počele su spekulacije o tome kada će pušač...