Radnik u subotu na lučansku Mladost, detalji meča u multi prenosu na Areni

Vranje - Superligaš Radnik iz Surdulice ovog vikenda gostovaće Mladosti u Lučanima, u utakmici 21. kola najelitnijeg srskog fudbalskog takmičenja.

Pred polazak na put šef stručnog štaba Radnika Slavoljub Đorđević izjavio je na konferenciji za medije da je zadovoljan onim što je ekipa pružila na debiju prolećne sezone protiv Voždovca u Surdulici (1:1).

- Zadovoljan sam odnosom igrača prema dogovorenim obavezama pre utakmice, ali izostao je rezultat.

S jedne strane mogu da budem zadovoljan nerešenim rezultatom.

S druge strane mislim da smo imali izgledne šanse za pobedu, ali da nas sreća nije poslužila - kazao je strateg Surduličana.

Đorđević u Lučanima očekuje čvrstu utakmicu sa kvalitetnom i neugodnom ekipom, ali veruje u svoje momke i nada se pozitivnom ishodu.

- Igramo sa ekipom koja je uspešna kod kuće, prava domaćinska ekipa.

Imaju odličnog trenera, dugo godina su zajedno.

Igraju specifično, mnogo su jaki na ofanzivnim i defanzivnim prekidima, tako da nas očekuje teška utakmica.

Što se nas tiče, najbitnije je da smo svi zdravi i da su svi igrači na raspolaganju stručnom štabu - rekao je Đorđević.

On je podsetio da su protiv Voždovca prve nastupe za Radnik zabeležili novi igrači - Milovanović i Biber - a već od meča u Lučanima trener surduličkog tima moći će da računa i na jedno od najnovijih pojačanja Filipa Bainovića.

- Mislim da smo radili veoma dobro ove sedmice i pokušaćemo da damo sve od sebe kako bismo u Lučanima napravili što bolji rezultat.

Utakmica Mladost - Radnik odigraće se u subotu na stadionu u Lučanima od 13.30 časova, a TV Arena Sport obezbedila je multi TV prenos meča.

Najnovije vesti