Radnik u sredu od 16 časova sa Napretkom u Kruševcu, Krunić optimista

Vranje/Surdulica - Surdulički Radnik će u okviru 23. kola Super lige u sredu gostovati Napretku u Kruševcu.

Treća utakmica drugog dela prvenstva biće veliki izazov i duel u koji Radnik ulazi sa ogromnim motivom imajući u vidu da su prve dve utakmice nastavka sezone Surduličanima donele samo bod na domaćem terenu.

U ovom momentu od velikog značaja bi bila pobeda u gostima nad timom sa desetog mesta tabele i sa pet bodova viška u odnosu na Radnik.

- Teška nas utakmica očekuje u Kruševcu u susretu sa ekipom koja je u prva dva kola, poput nas, osvojila samo jedan bod, a pritom sada igra na svom terenu.

Odlazimo na ovo gostovanje sa imperativom pobede, svesni činjenice da smo u vrlo teškoj borbi za opstanak i da moramo od svake naredne utakmice izvlačiti bodove – rekao je pred polazak na put šef stručnog štaba Radnika Simo Krunić.

Dodao je da situaciju otežava "smanjen broj igrača" na koje ne može računati zbog povreda, jer su van stroja Stevanović, Marković i Đorđević, dok Mitošević odrađuje kartone.

- Najverovatnije ćemo igrati ovu utakmicu u potpuno izmenjenom sastavu; imamo ostale momke koji su dobro radili na treninzima, dobro odradili pripreme i pokazali se na kontrolnim utakmicama.

Nadam se da će uspešno zameniti odsutne igrače - rekao je Krunić.

Osvrćući se na prošlo kolo i duel sa Mačvom, Krunić je potencirao da "ostaje žal za sva tri boda" na domaćem terenu i podsetio na detalje koji su vrlo lako doprineli promeni toka utakmice sa Šapčanima.

- Sve to će doprineti novom razmišljanju i obraćanju pažnje na neke detalje za korak više.

Uzimajući sve u obzir skoncentrisaćemo se maksimalno i pokušaćemo da nametnemo svoju igru, da se suprotstavimo Napretku, jednostavno da se fokusiramo na sve i dođemo do bodova – kazao je Krunić.

Utakmica Napredak – Radnik odigraće se u sredu od 16 časova na stadionu Mladost u Kruševcu.

Najnovije vesti