Radnik u nezgodnom momentu dočekuje izvanredni Čukarički

Vranje/Surdulica - Do kraja prvenstva Super lige Srbije u fudbalu ostala su još četiri kola, a surdulički Radnik u prvom od preostala četiri meča, dočekaće su subotu beogradski Čukarički, trećeplasirani tim lige, u okviru 18. prvenstvenog kola.

Surduličani, barem prema onome što je rečeno na konferenciji za medije uoči ove utakmice, od susreta sa Čukaričkim očekuju mnogo, uz veliku dozu opreza.

Pobeda pred domaćom publikom i te kako bi značila u ovom trenutku, ali Simo Krunić, strateg Surduličana, mišljenja je da će meč koji bi mogao biti prekretnica za Radnik znatno otežati ime protivnika kojeg smatra jednim od boljih timova u Srbiji.

- Ćukarički igra mnogo dobar fudbal; imaju odlične igrače, kvalitetan stručni štab, teško gube utakmice.

S druge strane, mi imamo imperativ postizanja dobrih rezultata i moramo da učinimo sve u pokušaju da iznenadimo Čukarički, iako su, ponavljam, veoma jaki u svim linijama - rekao je Krunić.

On smatra da je Radniku, za ostvarenje pozitivnog rezultata, neophodan pristup poput onog protiv Radničkog u Nišu kada su Surduličani neočekivano slavili protiv favorita sa 0:2.

- Imali smo dosta dobar pristup i protiv Voždovca, ali u ovim poslednjim utakmicama je to nekud nestalo, nismo svi od sebe dali ono što posedujemo i zato nam se tako vratilo.

Ne bojim se za motivaciju u ovoj utakmici, jer će je biti u suficitu, normalno da su svi igrači na jednom psihološki visokom nivou kada se igra protiv tako dobre ekipe.

Uz dozu sreće moramo da pokušamo da iznenadimo protivnika i osvojimo bodove – dodao je Krunić.

Dve utakmice Super lige Srbije u fudbalu odigrane su u petak. Lučanska Mladost je kao gost savladala Proletera u Novom Sadu sa 0:1, dok su TSC i Spartak (ŽK) u Bačkoj Topoli odigrali nerešeno 2:2.

U meču protiv Čukaričkog u timu domaćih neće biti Pejčića i Stankovića zbog povreda, a zbog kartona izostaće Žarko Marković.

Ulaznice za ovaj meč u prodaji su od petka; "istok" je 200, a "zapad" 100 dinara.

Utakmica Radnik – Čukarički odigraće se u subotu od 16 časova na Gradskom stadskom stadionu u Surdulici.

KOSTIĆ: Interesuje nas ceo plen

Čuvar mreže Radnika Ivan Kostić takođe očekuje čvrstu i borbenu utakmicu i veruje da će, ukoliko se bude ispoštovao dogovor iz svlačionice, njegovi saigrači iskoristiti sve šanse kako bi tim došao do bodova.

- Ukoliko budemo pravi i na našem nivou možemo se radovati na kraju meča. Iako dolazi ekipa jako dobra i jako oganizovana, trebamo dati sve od sebe i pokušati da osvojimo čitav plen - rekao je Kostić.

Najnovije vesti