Radnik smenio i Radojičića, do izbora novog trenera ekipu vodi Rašiovan

Vranje - Posle Aleksandra Linte, koji je sa klupe vodio Radnika na startu Super lige, smenjen je i njegov naslednik Dragan Radojičić, koji se na klupi surduličkog superligaša Radnika zadržao svega pet prvenstvenih kola.

On u utakmicama sa Kolubarom, Mladosti, niškim Radničkim, Vojvodinom i Voždovcem nije uspeo da zabeleži pobedu i usledio je otkaz.

Radojičiću je to bio treći trenerski angažman u ovoj godini, poštpo je prethdono vodio Novi Pazar i Vojvodinu.

Iz Surdulice je objavljeno da će Sekula Rašiovan, dosadašnji pomoćnik prvog trenera, voditi ekipu u predstojećem prvenstvenom duelu sa Čukaričkim u Surdulici i najverovatnije i kolo posle toga.

Ranije je radio u novosadskom Proleteru.

Nezvanično, Surduličani bi da na klupi vide Radoslava Bataka, ali navodno je bivši strateg Vojvodine, Novog Pazara i Radničkog odbio taj poziv.

Naredni meč u Super ligi Radnik će odigrati u ponedeljak 5. septembra od 18 časova protiv Čukaričkog na Efbet stadionu u Surdulici.

Rašiovan pred Čukarički: Idemo na tri boda

"Znamo kakva nam ekipa dolazi u goste, znamo da ekipa Čukaričkog već dugo godina igra značajnu ulogu u našem fudbalu. Svesni smo toga i same utakmice. Desetkovani dočekujemo ekipu Čukaričkog, ali verujemo u sve momke i svako ko bude izašao na teren pružiće svoj maksimum i probati da na što bolji način odgovori zahtevima koje budemo postavili pred njih. Nadamo se pozitivnom rezultatu, to bi u ovom momentu bila tri boda. Želja je da polako krenemo ka sredini tabele i da probamo da se izvučemo iz teške situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Dolazi nam ekipa koja uvek igra ofanzivan fudbal, na gol više. Moramo da im se suprotstavimo na taj način. Očekujemo kvalitetnu utakmicu sa dosta golova, ali nadam se u njihovoj mreži", rekao je uoči meča sa Čukaričkim privremeni šef stručnog štaba Radnika Sekula Rašiovan.

Najnovije vesti