Radnik produžio ugovor sa reprezentativnim golmanom Vasiljevićem

Golman Nikola Vasiljević produžio je u petak vernost superligašu Radniku iz Surdulice parafiranjem novog ugovora po kome će mrežu Surduličana čuvati i u naredne tri godine.

Ovo bi se, uslovno rečeno, moglo nazvati možda i najvećim pojačanjem Radnika imajući u vidu da je reč o golmanu reprezentativnog kalibra za koga su u proteklom periodu bili zainteresovani mnogi klubovi, čak i Crvena zvezda.

- Uprava kluba i jedan od najboljih i najperspektivnijih golmana u Srbiji, pred polazak tima na put za Antaliju na nastavak priprema, na obostrano zadovoljstvo dogovorili su produžetak saradnje - poručuju iz surduličkog kluba.

Vasiljević je rođen 1996. godine u Nišu.

Dete je Radničkog iz Niša, a tokom karijere nosio je i dres užičke Slobode.

U Surdulicu je došao 2015. godine, a jesenas se u dva navrata našao i na spisku Mladena Krstajića u mečevima Lige nacija.

Najpre za septembarske utakmice sa Rumunijom i Litvanijom, kada je zamenio povređenog Aleksandara Jovanovića, a dva meseca kasnije i za okršaje sa Crnom Gorom i Litvanijom, kada je ponovo pozvan kao zamena, ovoga puta za Marka Dmitrovića.

Nedavno je opet pozvan u reprezentaciju, zajedno sa napadačem Radnika Igorom Zlatanovićem za prijateljske utakmice Srbije sa Barbadosom i Sent Kits i Nevisom.

Najnovije vesti