Radnik i Tončev se stavili na raspolaganje građanima u vanrednom stanju

Vranje/Surdulica - Fudbalski superligaš Radnik iz Surdulice je na svojim stranicama i nalozima na društvenim mrežama, te obaveštenjem na oficijelnom sajtu nakon proglašenja vanrednog stanja svojim sugrađanima ponudio "svesrdnu pomoć i podršku".

U ime kluba, u kontekstu odluke o uvođenju vanrednog stanja i svih mera u cilju suzbijanja virusa COVID-19, apel svim profesionalnim igračima kluba, članovima stručnog štaba, navijačima i prijateljima kluba apel poštovanje mera Vlade Republike Srbije uputio je predsednik FK Radnik Stanislav Tončev.

- FK Radnik je uz vas, te da nam se možete obratiti za bilo koju vrstu pomoći u ovoj, nimalo naivnoj zdravstvenoj situaciji u zemlji.

FK Radnik se u ovim momentima upravo sa tim ciljem stavlja se na raspolaganje svim građanima, pogotovu najrizičnijoj starosnoj grupi za svaku vrstu pomoći - dostava namirnica, dostupnih lekova, sredstava za higijenu i sl.

U tu svrhu otvorena je telefonska linija naše Press službe za sve evenualne informacije i obaveštenja.

Broj telefona je 064/662-10-20, a pozive možete upućivati u vremenu od 9 do 12 časova svakog dana trajanja vanrednog stanja - poručio je Tončev.

On je pozvao sve da se "u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji u Srbiji ponašaju odgovorno, samodisciplinovano, da iskažete puno razumevanje za postojeće okolnosti u kojima se našlo i naše društvo, kao i bezmalo celo čovečanstvo, kao i jedinstvo u ponašanju i delovanju u skladu sa merama i uputstvima nadležnih organa i tela Republike Srbije".

- To se pre svega odnosi na mere samoizolacije, ali i da se ukoliko dođe do eventualnog pogoršanja zdravstvenog stanja obratite najbližoj zdravstvenoj ustanovi.

Samo takvim disiplinovanim odnosom prema sebi i svom zdravlju, ali i prema članovima svoje porodice, prijateljima, komšijama, kolegama i svim drugim građanima koje srećemo makar samo u prolazu, možemo doprineti suzbijanju širenja virusa COVID-19 - poručio je predsednik Radnika.

Najnovije vesti