Radnički i pored dobre igre poražen u Levosoju, utakmica Torpeda odložena

Derbi 7. kola Pčinjske okružne lige između Torpeda 1973, trećeplasirane ekipe na tabeli do ovog kola, i OFK Alakince, lidera Pčinsjke okružne lige, koji je trebalo da se odigra u nedelju na Gradskom stadionu u Vranju, odložen je na zahtev gostiju iz Alakinca.

U ovom kolu odložen je i susret žbevačkog Vihora i OFK As-a iz Bujanovca.

Radnički 2021, drugi tim iz Vranja u ovoj ligi, i pored dobre igre poražen je na gostovanju od Levosoja sa 3:1.

Prema rečima Dejana Osmanovića, trenera i igrača Radničkog, njegov tim je igrao odlično, ali je pomalo i nesrećno ostao bez bodova.

"Kod vođstva domaćih od 2:1 imali smo pogođenu prečku i stativu, propuštene dve stopostotne prilike, i onda su samom finišu kazna i primljen treći gol.

U narednom kolu očekujemo pobedu protiv OFK As-a i da potom započnemo seriju malo boljih rezultata", kaže Osmanović za Vranje News.

Radnički je trenutno jedanaesti na tabeli lige u kojoj igra 14 klubova, sa samo tri osvojena boda u sedam kola.

Kada je reč o ostalim utakmicama, Mladost je kao domaćin u Suvojnici iznenadila favorizovanog Pavlovca i pobedila sa 3:1, BSK je u Bujanovcu bio bolji od preševske Lugine sa 2:0, a Čelik u Belom Polju teškom mukom savladao gostujuću Mladost iz Bosilegrada sa 3:2.

Najubedljiviju pobedu u ovom kolu ostvario je Ternoci, koji je kao domaćin u Velikom Trnovcu sa 11:0 deklasirao FSU Južnu prugu iz Stubla, najslabiji tim lige koji posle sedam kola nema nijedan bod.

Na tabeli sada vodi Ternoci sa 18 bodova, koliko ima i OFK Alakince na drugom mestu (uz utakmicu manje), dok je na trećem mestu bujanovački BSK sa istim brojem bodova i jednom zaostalom utakmicom koju tek treba da odigra.

Četvrti je Torpedo 1973 iz Vranja, koji ima tri boda manje od trojke na čelu tabele, ali i utakmicu manje.

Parovi 8. kola: Derbi u Alakincu

U derbiju 8. kola Pčinjske okružne lige narednog vikenda sastaće se OFK Alakince i Ternoci, dva prvoplasirana tima. Utakmica će se igrati na stadionu u Alakincu. U ostalim utakmicama sastaće se OFK Pavlovac - Mladost (B), Vihor - Čelik, Radnički 2021 - OFK As, Lugina - Levosoje, FSU Južna pruga - BSK i Mladost (S) - Torpedo 1973.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...