Putevi Srbije upozoravaju na gustu maglu na području Vranja

Iz Javnog preduzeća Putevi Srbije upozorili su u oetak ujutro na na deonici autoputa E-75 od Vranja ka Pavlovcu vidljivost zbog magle smanjena na 50 metara.

Na deonicama istog autoputa vidljivost je smanjena do 150 metara kod petlje Grdelica, do 50 kod petlje Pečenjevac, kao i na 150 metara od petlje Velika Plana do petlje Dobanovci.

- Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni zbog magle i smanjene vidljivosti na gotovo svim putnim pravcima u Srbiji.

Zbog magle je vidljivost na deonici autoputa „Miloš Veliki“, od Surčina do Obrenovca, kao i na Ibarskoj magistrali na prevoju Rušanj smanjena do 50 metara - navodeniz JP Putevi Srbije.

Vozačima se savetuje da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na putu, kao i da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima.

Detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6 i 18 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP Putevi Srbije.

Najnovije vesti