Pustolovine Bubamare i Crnog mačka i Sluga 2 na repertoaru bioskopa VIDEO

Dva filma biće prikazana u okviru bioskopskog repertoara predstojeće subote 20. januara u Pozorištu Bora Stanković u Vranju.

U terminu za najmlađe ljubitelje filma od 12 sati biće prikazan Mirakulus film – Pustolovine Bubamare i Crnog mačka.

Svetski poznati fenomen Mirakulus Bubamara sada je dobio i svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prelepom muzikom.

"Radnja filma smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu.

Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi", stoji u opisu filma.

Na večernjoj sceni od 18 i 21 sat je komedija Sluga 2 sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

"U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje.

Nakon putovanja u prošlost, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče.

Pored uzbudljivih zapleta u filmu, publika će uživati u kadrovima blistave i davne epohe Sankt Peterburga u koju nas vodi ova filmska priča'', kratak je opis filma.

Karte za bioskopske, osim na biletarnici, mogu se kupiti i onlajn na sajtu pozorišta.

Najnovije vesti