Pucnjava u Breznici kod Bujanovca, hapšenja na Kosmetu

Vranje - Kosovska policija uhapsila je devet osoba koje se dovode u vezu sa pokušajem ubistva u dvorištu jednog kazina kod sela Breznica u opštini Bujanovac, pišu Bujanovačke.

Iz kosovske policije saopšteno je da su u u utorak u ranim jutarnjim časova dobili informaciju da je u dvorištu kazina Albanac sa Kosova povređen vatrenim oružjem od strane člana porodice, javio je portal Reporteri.

"Regionalna policijska uprava Gnjilane, Policijska stanica Kamenica je u ranim jutarnjim časovima dobila informaciju da je u ataru sela Breznica van teritorije Republike Kosovo, u dvorištu kazina, vatrenim oružjem povređen Albanac, državljanin Kosova.

Policijske jedinice su po dobijanju obaveštenja preduzele sve policijske mere i uspele da lociraju i uhapse na Kosovu devet osumnjičenih građana Kosova za koje se sumnja da su umešani u taj incident", navodi se u saopštenju policije.

Ranjenom je ukazana pomoć u Urgentnom odeljenju Regionalne bolnice Gnjilane, a prema rečima lekara nije životno ugrožen.

"Regionalna istražna jedinica u punoj koordinaciji sa tužiocem istražuje okolnosti incidenta.

Slučaj je okarakterisan kao ubistvo u pokušaju", navodi se u saopštenju Policije.

Nakon što je policija u februaru prošle godine zatvorila više kockarnica u Karačevu kod Kamenice, Albanci sa Kosova prelaze administrativnu liniju i dolaze na teritoriju opštine Bujanovac zbog kockanja.

Najnovije vesti