PSG: Za tri godine nulti rezultat naprednjačke vlasti

Grad Vranje, sa naprednjacima na vlasti, funkcioniše krajnje neorganizovano, bez komunalnog programa, bez jasnog plana i ciljeva, sa skoro pa redovnim blokadama računa grada, saopštio je Gradski odbor Pokreta snaga Srbije (PSG).

- Pre nekoliko dana navršile su se tri godine od kako je Srpska napredna stranka preuzela vlast u Vranju.

Iako potpuno razumemo razloge zbog kojih ne pominjete ovaj neslavni jubilej, tu smo da vas na njega podsetimo i pitamo: šta ste, gospodo iz SNS, uradili u Vranju za tri godine od kako ste na vlasti?

Za sve ovo vreme za koje vršite apsolutnu vlast u Vranju, ne samo što niste realizovali niti jedan od kapitalnih projekata značajnih za grad, već ste se pokazali i potpuno nesposobnima da obavljate redovne aktivnosti u rukovođenju gradom - smatraju iz PSG-a.

Iz ovog pokreta poručuju da osim izostanka benefita građani, kako se kaže, trpe i priličnu štetu".

- Štetu jer plaćajući vas za vaš nerad i plaćaju nesposobnost prekomerno i prekobrojno zaposlenih "naprednih" kadrova u čitavom javnom sektoru u gradu.

U nedavnom obraćanju, predsednik vaše stranke je napomenuo da je u Vranju završeno i otvoreno pozorište, verovatno i sam nesvestan činjenice da se jedino pozorište koje postoji u Vranju nalazi u Gradskoj upravi i da su na repertoaru uglavnom komedije (uz koju sapunicu), naravno, u režiji vranjskih naprednjaka.

Ali, vama gospodo naprednjaci, ustanove kulture i nisu potrebne jer ste upravo svojim ponašanjem kulturu iz grada proterali, a život u njemu učinili apsolutno nepodnošljivim.

Stoga, od vas gospodo iz SNS nisu pobegli samo investitori već beže i građani Vranja jer ste uništili svaku oblast društvenog života u gradu.

Međutim, od takve vlasti građani Vranja ništa bolje i nisu mogli da očekuju, imajući u vidu da ste još tokom predizborne kampanje nudili samo "šarene laže" i prazna obećanja o otvaranju novih radnih mesta, boljem životu za građane i o nekakvom "zlatnom dobu" koje će nastupiti nakon vaše izborne pobede.

A, jedino što je Vranje dobilo od naprednjačke vlasti jeste nebezbedan, neuređen i prljav grad prepun udarnih rupa, grad koji je potpuno ekonomski devastiran sa jednom od najnižih prosečnih zarada u Republici Srbiji.

Uz sve to, građani Vranja još uvek čekaju otvaranje čuvene Kancelarije za brze odgovore, još jedne naprednjačke predizborne obmane.

I zato, čestitamo vam jubilej vranjski naprednjaci koga se, očigledno, i sami stidite - zaključuje se u saopštenju PSG-a.

Najnovije vesti