PSG: Lokalni SNS izvršio političko samoubistvo

Posle smene Momira Stojilkovića sa funkcija direktora JKP Komrad i potpredsednika vranjskih naprednjaka, oglasio se i GrO Pokreta slobodnih građana (PSG) u Vranju saopštenjem za medije u kome se kaže da su SNS, "svojim dosadašnjim (ne)radom, kao i svi funkcioneri Srpske napredne stranke u lokalu izvršili političko samoubistvo, a ponajviše onaj koji takvu terminologiju koristi govoreći o smeni svog partijskog druga".

- Kolateralna šteta vaših stranačkih obračuna i političkih samoubistava, gospodo iz SNS, jeste "ubijanje" ovog grada, što vi sistematski i sa umišljajem činite već pune tri godine od kako ste na vlasti.

Najnovijim dešavanjima samo ste potvrdili da niste u stanju da upravljate ni sopstvenom strankom, a kamoli gradom kakav je Vranje.

S druge strane, više je nego jasno da niste ni zainteresovani da Vranje učinite boljim mestom za život, jer vas jedino zanimaju sopstveni interesi, lično bogaćenje i ostanak u kakvim takvim foteljama.

Da su fotelje vaš jedini interes najbolje ilustruje činjenica da ste direktoru javnog preduzeća, koji je po vašem kazivanju smenjen zbog nesposobnosti, nudili drugu, još odgovorniju funkciju u rukovođenju gradom.

Dakle, nakon poslednjih farsičnih događaja građani Vranja se opravdano pitaju da li su vas birali da rukovodite gradom ili da slepo slušate naređenja određenog pojedinca, da li se za bilo šta uopšte pitate u ovom gradu ili ste lokalni potrčci jednog čoveka koji, uzgred budi rečeno, nije ni stanovnik Vranja.

Zato, kolektivna ostavka gospodo funkcioneri SNS jedini je način da sačuvate bar mrvicu onoga što vam je od dostojanstva ostalo - kaže se u saopštenju Gradskog odbora PSG Vranje.

Najnovije vesti