PROTEST U POKUŠAJU: Nadmudrivanje s policijom (FOTO, VIDEO)

Od 16 časova, kada je bio zakazan protest protiv visokih cena goriva, kod Sportske hale u Vranju mnogobrojnija su bila vozila policije, od onih kojima je trebalo da dođu protestanti.

Policijski službenici krstarili su prostorom Sportskog centra i u blizini bivše fabrike obuće Koštana, snimajući teren i svojom pasivnom pojavom demonstrirajući posredan pritisak na eventuano omasovljenje protesta.

Da li je to uticalo ili ne, tek na zbornom mestu okupio se tek neznatan broj protestanata.

Izveštači Vranje News-a primetili su i neobeležena policijska vozila u kojima su se nalazili inspektori Policijske uprave u Vranju u civilu, pretpostavlja se na zadatku.

Oko 16.35 počelo je bojažljivo okupljanje protestanata, a policajci iz pravca Tehničkog servisa Dunava, sa prostora kod Koštane i iz smera Ulice Moše Pijade pratili su zbivanja.

Videvši da protest nema masovan odziv, kao i da policija prati svaki njihov korak, malobrojni protestanti odlučili su se da se malo našale s policijom i krenu u lažan protest vozilima u koloni kroz grad, ali su se, praćeni službenim automobilima Policijske uprave Vranje, brzo raštrkali i otišli svako svojim putem.

Kako saznajemo, novi protest nije zakazan.

Najnovije vesti