Produženi drugi konkursni rok na Pedagoškom od 20. septembra

Produženi drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata u okviru školske 2023/2024. godine, biće organizovan na tri studijska programa Pedagoškog fakulteta u Vranju.

To su osnovne akademske studije za obrazovanje učitelja, osnovne akademske studije za obrazovanje vaspitača i integrisane akademske studije za obrazovanje master profesora tehnike i informatike.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 20. do 22. septembra, neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem na imejl adresu [email protected].

Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 25. septembar, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i eventualnog kasnijeg upisa.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na Fakultetu ili preuzima na sajtu Fakulteta, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva za sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Pravo na upis imaju svi kandidati koji su završili srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju.

"Kandidati koji su u junskom ili septembarskom roku položili prijemni ispit za upis na prvu godinu studija na nekom od učiteljskih ili pedagoških fakulteta u Srbiji, mogu da, u okviru produženog drugog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju na preostala slobodna mesta i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

Podsećamo, Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2023/2024. godine bude besplatna", navode sa Pedagoškog fakulteta.

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...