Privremena obustava saobraćaja u više ulica zbog Dečjih dana

Zbog defilea i nastupa predškolaca, budućih prvaka u okviru Dečjih dana, u utorak 20. juna, od 18.30 do 19.15 časova, privremeno će biti obustavljen saobraćaj u više gradskih ulica u Vranju, saopšteno je iz JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja.

U tekstu saopštenja navodi se da će defile krenuti u 18.45 časova Južnomoravskom i Kosovskom ulicom, prema Gradskom stadionu.

"Zbog predviđene maršrute saobraćaj će privremeno biti obustavljen u Ulici Južnomoravskoj, od raskrsnice sa Ulicom Sime Pogačarevića do Kosovske, kao i od raskrsnice Južnomoravske i Kosovske do raskrsnice ulica Prizrenska, Vase Smajevića i Đure Đakovića.

Obustava za vozače važiće i u Ulici Ratka Sofijanića do raskrsnice sa Kosovskom, u Ulici Mišarskoj, od raskrsnice sa Gnjilanskom do raskrsnice sa Kosovskom.

Takođe i u Ulici Pere Mačkatovca, do raskrsnice sa Kosovskom, i delu Kosovske, od raskrsnice sa ulicom Dragutina Jovanovića", navodi se u saopštenju Urbanizma.

Periodične obustave i u Rataju

Zbog izvođenja radova na izgradnji fekalne kanalizacione mreže u selu Rataje, dolaziće do periodične obustave saobraćaja na trasi fekalne kanalizacije. Ova obustava trajaće 60 kalendarskih dana.

Najnovije vesti