Privrednici Vranja u obavezi da dostave podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja

Sve privredni subjekti sa područja Grada Vranja u obavezi su da dostave podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja, saopšteno je iz Odeljenja za zaštitu životne sredine.

"Podatke za Lokalni registar izvora zagađivanja u obavezi su da dostave privredni subjekti sa teritorije Grada Vranja, koji predstavljaju izvore zagađivanja različitih delatnosti koje su definisane u Listi 2 Pravilnika o metodologiji za izradu nacionalnog i lokalnog registra izvora zagađivanja, kao i metodologiji za vrste, načine i rokove prikupljanja podataka („Službeni glasnik RS“, br. 91/10, 10/13 i 98/16).

U skladu sa članom 7. Pravilnika, podaci za Lokalni registar izvora zagađivanja se dostavljaju na propisanim obrascima - jedan popunjen komplet obrazaca, odštampan u papirnoj formi i ukoričen u jedinstven dokument, propisno potpisan i overen od strane odgovornog lica na adresu: Gradska uprava Vranje, Kralja Milana br. 1, 17500 Vranje, i jedan elektronski popunjen komplet obrazaca na CD-u ili poslat na imejl-adresu: [email protected], [email protected] i [email protected].

Podaci se dostavljaju najkasnije do 31. marta tekuće godine za prethodnu godinu i obuhvataju period od 1. januara do 31. decembra.

Detaljnije informacije možete pronaći na ovom linku.

Najnovije vesti

Foto vranje.org.rs Otvorena Pažljivkova smotra »

Predsednica Skupštine i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja, Zorica Jović, danas je u...