Pritvor do 30 dana osumnjičenom za napad na Mišu Stojmenovića

Vranjancu M.K (1987), osumnjičenom za napad na ugostitelja Mišu Stojmenovića, nakon hapšenja i isteka zakonskog roka za policijsko zadržavanje od 48 sati, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Vranju odredio je pritvor do 30 dana, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT).

Vranje News-u je ovu informaciju potvrdio portparol OJT Miodrag Stojanović, koji je dodao da se preostala dva napadača i dalje tretiraju kao NN izvršioci, a da se u sklopu istrage na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Miša Stojmenović, vlasnik kafića Gajba, izjavio je prestoničkim medijima nakon ovog događaja da je "napadnut jer je odbio da plaća reket".

On je izneo sumnje da napadačima nije bilo stalo da mu samo nanesu materijalnu štetu već, kako je rekao, da ga "životno ugroze".

TRI NAPADAČA

Kako je Vranje News-u ranije potvrđeno iz Osnovnog javnog tužilaštva (OJT) u četvrtak 14. avgusta, oko 2 sata posle ponoći, u Ulici Đure Salaja u Vranju napadnut je muškarac M.S. iz Vranja od strane tri nepoznate osobe naoružane šipkama.

- Navedena lica sačekala su ga sakrivena i kada je parkirao svoje vozilo marke "mini moris" šipkama su krenuli na njega, da bi on pokušao da se vrati u vozilo i udalji sa lica mesta, ali je u tom trenutku jedan od napadača razbio prozor na vozilu i ubacio zapaljenu baklju.

Oštećeni je uspeo da napusti vozilo koje je potom u potpunosti izgorelo - navodi se u saopštenju OJT.

Najnovije vesti