Pripremno ročište po tužbi protiv Bulatovića i Grada Vranja u sredu u Osnovnom sudu

Pripremno ročište u parničnom postupku za utvrđivanje ništavosti ugovora o kupoprodaji dela školskog dvorišta u Vranjskoj Banji, između Dragane Cvetković, ćerke Čedomira Cvetkovića (kao tužioca), i Velimira Bulatovića (oca narodnog poslanika i lidera vranjskih naprednjaka Slaviše Bulatovića) i Grada Vranja, kao tuženih, biće održano u sredu 11. oktobra od 12 časova, u Osnovnom sudu u Vranju.

Podsećanja radi, tužbu protiv Velimira Bulatovića, podnela je Dragana Cvetković u maju ove godine, preko advokata iz Vranja Igora Zlatkovića.

Dragana je ćerka Čedomira Cvetkovića, komšije Bulatovićevih, čiji je potpis, navodno, falsifikovan na zapisniku o saslušanju suseda, koji je, navodno, omogućio kupoprodaju dela školskog dvorišta u korist Bulatovića.

Parnični postupak u predmetu pod brojem 1315/23 vodiće se pred Osnovnim sudom.

Na pripremnom ročištu, kako kaže advokat Zlatković za Vranje News, nakon što obe strane, pretpostavlja se, ostanu pri svojim navodima (iz tužbe i odgovora na tužbu), predložiće se dokazi koji bi trebalo da se izvedu u toku dokaznog postupka.

Podnosilac tužbe tražiće utvrđivanje ništavosti ugovora o kupoprodaji dela školskog dvorišta u Vranjskoj Banji između Grada Vranja i Velimira Bulatovića.

Najnovije vesti