Prihvaćen izveštaj o radu Predškolske ustanove

Članovi Gradskog veća dali su "zeleno svetlo" na Projekat javno privatnog partnerstva za rekonstrukciju i racionalizaciju javnog osvetljenja na području grada Vranja.

Na 64. sednici u utorak doneta je Odluka o pokretanju postupka otuđenja pokretnih stvari iz javne svojine Grada Vranja u postupku javnog nadmetanja, te prihvaćeni predlozi Pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine grada Vranja i Tekst javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2021. godinu.

Prihvaćeni su predlozi Rešenja o obrazovanju organizacionih odbora za obeležavanje Dana grada (31. januar), Svetosavske nedelje i manifestacije Najbolji u vranjskom sportu u 2021. godini.

Takođe, razmatrani su i prihvaćeni Izveštaj o radu Predškolske ustanove Naše dete i Godišnji plan rada ove ustanove za školsku 2020/2021. godinu.

Prihvaćena je i Informacija o pripremljenosti PU Naše dete za rad u radnoj 2021/2022. godini.

Najnovije vesti