Prezentacija o mogućnostima apliciranja za EU programe i u Vranju

Info dan u Vranju, u okviru projekta "Podrška učestvovanju u EU programima", biće održan u četvrtak 28. novembra od 11 časova u velikoj sali Skupštine grada.

- Tim stručnjaka sa iskustvom u apliciranju i implementaciji projekata finansiranih iz EU programa održaće prezentaciju o mogućnostima apliciranja, načinima za pronalaženje adekvatnih partnera, kao i podobnostima za apliciranje konkretnim projektom - navodi se na zvaničnom veb sajtu grada Vranja.

Info dani namenjeni su predstavnicima preduzeća, agencija za regionalni razvoj, poslovnih udruženja i organizacija, lokalnih samouprava, fakulteta, naučnih institucija, nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani da apliciraju za učešće u nekom EU programu.

Program finansira Evropska unija u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije i drugim partnerima.

Info dani o EU programima (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020), namenjeni su javnom, privatnom i nevladinom sektoru u više srpskih lokalnih samouprava.

Najnovije vesti