Prestižovci na pripremama u Makedoniji, očekuje ih šest utakmica

Mladi fudbaleri FK Prestiž u Vranju otputovali su na Ohridsko jezero u Mekedoniji, na osmodnevne pripreme pred nastavak prvenstva u Prvoj ligi FS RIS i drugim takmičenjima.

U FK Prestiž se drže devize da ono što je dobro ne treba menjati, pa su se i ove, kao i prošle godine odlučili za istu destinaciju u Makedoniji, kaže za Vranje News koordinator kluba Joca Ristić.

"I lane smo bili ovde na pripremama i bili prezadovoljni uslovima, pa smo odlučili da opet dođemo.

U planu je da odigramo šest kontrolnih utakmica sa ekipama iz Makedonije.

Treniraćemo dvaput dnevno, jer imamo na raspolaganju teren sa veštačkom travom", navodi Ristić za naš portal.

Na pripreme su krenule četiri selekcije Prestiža - pioniri 2009. godište, mlađi pioniri (2010), petlići (2011) i mlađi petlići (2012 godište).

"Sa nama je na put krenulo ukupno 55 dečaka.

Iskoristićemo pripreme na najbolji način, kako bismo što spremniji dočekali nastavak prolećnog dela prvenstva", dodaje Ristić.

Sa mladim fudbalerima Prestiža će u Ohridu raditi četiri trenera - Miljan Stajić, Igor Stefanović, Milan Bojković i koordinator Joca Ristić.

Podsećanja radi, pioniri Prestiža su jesenji deo prvenstva završili na drugom mestu u Prvoj ligi Regiona istočne Srbije, a petlići su bili jesenji prvaci u istoj ligi.

Razvojne selekcije pionira i petlića takmiče se, pak, u Drugoj ligi FS RIS i nalaze se u sredini tabele.

Najnovije vesti

Detalj sa prošlogodišnje džipijade u Trgovištu. Foto printscreen YT Džipijada u Trgovištu 23. marta »

Vranje - Džipijada Trgovište 2024, jednodnevna off-road manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine i o...