Pregažena žena u blizini Sportske hale u Vranju

Starija žena zadobila je teške povrede od kojih je preminula, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče oko 20 sati, nedaleko od Sportske hale u Vranju, potvrđeno je Vranje News-u iz izvora bliskih istrazi.

Stradala je kao pešak, kako se sumnja, od udara automobila.

Žena je od zadobijenih povreda preminula nekoliko minuta nakon nesreće.

Vozaču je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Neradovačkom putu, takođe u subotu uveče, jedna ženska osoba je u udesu zadobila teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti.

Uviđaji na licu mesta su obavljeni i više detalja biće poznato narednih dana.

Saopštenje MUP-a

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su muškarca (1986) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je 26. marta ove godine, u večernjim satima, na raskrsnici ulica Bulevar Patrijarha Pavla i 22. decembra u Vranju vozeći „audi“ udario sedamdesetčetvorogodišnju ženu koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu. Povređena žena prevezena je u Zdravstveni centar u Vranju gde je od zadobijenih povreda preminula. Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu", piše u saopstenju MUP-a.

Najnovije vesti