Predstavljen novi projekat Pokreta za decu Tri plus

Načelnik Gradske uprave Vranje Dušan Aritonović sa saradnicima sastao se u petak 21. oktobra sa predstavnicima Pokreta za decu Tri plus, sa kojim je lokalna samouprava uspostavila saradnju među prvima u zemlji.

Pokret za decu Tri plus formiran je sa ciljem da se porodicama sa troje i više dece pruži pomoć kroz razne pogodnosti i na taj način poboljša položaj ove kategorije društva.

"Do sada su realizovani brojni projekti među kojima je najveće interesovanje izazvao "Cena minus za 3+" za uštedu u kućnim budžetima.

Današnji sastanak bio je prilika da predstavnici Pokreta za decu Tri plus prezentuju jedinstvenu aplikaciju u svetu „Tri plus“ koja je sofisticarno unapređenje projekta "Cena minus za 3+" namenjenu svim prijavljenim majkama (očevima) koji su u prethodnim godinama ostvarili pravo na ponosnu karticu koja im je omogućavala popuste i privilegije u preko 2.500 objekata širom Srbije.

Sama mobilna aplikacija “Tri plus“ će u 2023. godini pored popusta doneti i nove pogodnosti i privilegije za roditelje, koji do sada nisu tehnički bili ostvarljivi nesposrednim korišćenjem ponosne kartice", saopšteno je iz gradske uprave.

Aritonović je istakao da će Grad Vranje nastaviti saradnju sa Pokretom za decu.

"Ponosne kartice su od velikog značaja za porodice sa troje i više dece.

Aplikacija koju razvijate povodom pet godina postojanja vašeg pokreta ne samo što je inovativna već će, verujem, umnogome olakšati svakodnevicu roditeljima", dodao je Aritonović.

Najnovije vesti