Prednovogodišnje proslave i doček Nove godine na Besnoj kobili (PONUDA)

Ukoliko se odlučite za prednovogodišnju proslavu ili doček Nove 2019. godine u Planinarskom domu na Besnoj kobili, sve detalje možete saznati preko kontakt telefona Turističke organizacije Vranje: 017/422 555 (Info centar Vranje), 017/427 503 (Planinarski dom), preko mobilnih telefona 064/847-34-74, 064/847-34-94, kao i na e-mail [email protected]. Ponuda je detaljnije opisana i u marketinškom tekstu koji sledi.

Turistička organizacija Grada Vranja organizovaće tokom decembra svečani ručak ili večeru u Planinarskom domu na Besnoj kobili, u znak završetka poslovne 2018. godine, kao i doček i reprizu Novogodišnjeg dočeka.

Cena predloženih menija za ugovorene kolektivne posete kreću se od 1.500 do 2.500 dinara po osobi, a razlikuju se u zavisnosti od ugovorenog aranžmana, tj. od toga da li on podrazumeva samo ručak, odnosno večeru, ili uključuje i prenoćište i prevoz.

Osnovna ponuda
za prednovogodišnje proslave od 1.500 dinara podrazumeva hranu, neograničeno piće i muziku uživo.

Ako se u osnovnu cenu uključi i noćenje, aranžman košta 2.000 dinara; ako se odlučite i za doručak posle noćenja 2.200, dok najskuplja varijanta koja, uz sve navedeno, predviđa i organizovan autobuski prevoz do Besne kobile košta 2.500 dinara po osobi.

Pojedinačne ponude možete konkretnije razgledati klikom na svaku fotografiju ponaosob.

Kada je reč o Novogodišnjem dočeku, postoje tri varijante.

Osnovna
, koja podrazumeva samo doček 31. decembra na 1. januar, a uključuje svečanu večeru, neograničeno piće, muziku uživo, noćenje, kao i doručak 1. januara ujutro, košta 4.800 dinara.

Ako se opredelite da spojite doček i reprizu, koja uključuje već pomenuti meni obe večeri, doručak i ručak 1. januara (uz noćenje) i doručak 2. januara, treba da izdvojite 7.200 dinara po osobi.

Ko se odluči samo za reprizu, 1. januara uveče, imaće svečanu večeru, neograničeno piće, muziku uživo i noćenje za 2.200 dinara (po osobi).

Pojedinačne ponude možete konkretnije razgledati klikom na svaku fotografiju ponaosob.

Iz Turističke organizacije grada Vranja apeluju na sve zainteresovane da se, ukoliko se odluče za neki od aranžmana, jave na kontakt telefone ili e-mail TOV-a radi dogovora o detaljima pojedinačne ili kolektivne posete (hrana, piće, muzika, prevoz i sl). U TOV-u potenciraju da se aranžmani mogu platiti u dve rate.

Najnovije vesti