Prava retkost u futsalu: Remi bez golova KMF Vranja i Novog Pazara

Duel KMF Vranja i Novog Pazara u Sportskoj hali u Vranju obeležio je najnepoularniji rezultat 0:0, što u ovom sportu i nije tako česta pojava.

Sjajni golman Vranjanca Ivan Stojanovski branio je odlično, najverovatnije time i zaslužio da ga u jednom momentu spasi okvir gola.

Vranjanci su svakako uspeli da u meču sa izvanrednim Novim Pazarom koji je cele sezone u vrhu srpskog futsala i ima pet pobeda više od njih uzmu jedan bod.

Pazarcima je to bio prvi remi u sezoni.

Utakmica je imala veliki ulog za obe ekipe što je malo sputalo igrače, ocenili su posle meča iz KMF Vranje.

- Gosti zbog kvaliteta opušteniji dok smo mi bili u blagom grču, skoncentrisani na odbranu svog gola i iz tog razloga sa malim brojem šansi.

Na kraju utakmice možda i obostrano zadovoljstvo jer je dodat po bod na kontu obeju ekipa.

Svaka čast gostima na fer i korektnoj igri; želimo im da dođu do svog cilja, a nama ostaje da potvrdimo svoje ovosezonske ambicije i napravimo iskorak u svojoj istoriji a to je plasman u plej of - naveli su iz KMF Vranje.

Posle nekompletnog kola je Vranje na šestoj poziciji sa 12 bodova, dok Novopazarci zauzimaju treće mesto na tabeli sa 25 bodova.

KMF Vranje će u 12. kolu gostovati ekipi FON-a u Beogradu koja na četvrtoj poziciji ima 22 boda.

Vranje – Novi Pazar 0:0

Vranje – Dvorana: „Vranje”. Gledalaca: 800. Sudije: Petar Radojčić (Inđija), Miloš Jocović (Novi Sad) i Dejan Stajić (Vranje). Žuti karton: Hot (Novi Pazar).

VRANjE: STOJANOVSKI, TASIĆ, P. NIKOLIĆ, TRAJKOVIĆ, KRSTEVSKI, Krstić, Janjić, Dimčić, Milosavljević, Stojković, Dimitrijević, M. Nikolić, Stojanović.

NOVI PAZAR: HOT, EL. REDžOVIĆ, VUKADINOVIĆ, MUTAVDžIĆ, P. JOVANOVIĆ, Aleksić, Ramadan, Radetinac, Sadović, Rašljanin, En. Redžović, D. Jovanović.

Najnovije vesti