Pozorište: Nastavlja se vranjski online teatar, u petak uveče Policajci

Pozorište Bora Stanković u Vranju tokom aprila emitovaće na svom YouTube kanalu video snimke predstava u standardnom repertoarskom terminu, utorkom i petkom od 20 sati.

Već u petak uveče ljubitelji pozorišne umetnosti moći će da pogledaju komad "Policajci", koji je po tekstu Slavomira Mrožeka na scenu vranjskog teatra postavio poznati srpski glumac i reditelj Nebojša Dugalić.

U utorak 7. aprila uslediće komad "Suze su OK" koji je po tekstu Mirjane Bobić Mojsilović režirala Ana Radivojević, a u petak 10. aprila "Autoputem", autorski projekat scenaristkinje i rediteljke Ane Đorđević.

U utorak 14. aprila u sklopu "online" repertoara biće emitoavna predstava "Krivovo" - tekst Radoslava Stojanovića, a režija Juga Radivojevića.

Uslediće "Prljave ruke", komad koji je u Vranju po tekstu Žan Pol Sartra režirao Miloš Jagodić (petak, 17. april), potom "Krvave svadbe" koji je po tekstu Federika Garsije Lorke režirao Jug Radivojević (utorak, 21. april), komad "Stari dani" po pripovetki Bore Stankovića, a u režiji Nebojše Dugalića (petak, 24. april) i na kraju Nušićeva "Gospođa ministarka" u režiji Radoslava Radivojevića (utorak, 28. april).

Sve predstave biće emitovane na YouTube kanalu pozorišta Bora Stanković.

Linkovi se mogu pronaći na veb sajtu pozorišta, Fejsbuk, Instagram i Vajber grupi vranjskog teatra.

Najnovije vesti